stcrt-2009-17725-001.png Ontwerpbestemmingsplan CSG-Noord herziening Puntenburg/Trapezium

Burgemeester en wethouders maken bekend dat, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, van 26 november 2009 tot en met 6 januari 2010 het ontwerpbestemmingsplan ‘CSG-Noord herziening Puntenburg/Trapezium’ voor iedereen ter inzage ligt.

Inhoud van het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan ‘CSG-Noord herziening Puntenburg/Trapezium’ is een partiële herziening van het bestemmingsplan Centraal Stadsgebied-Noord (CSG-Noord). Het bestemmingsplan heeft als doel de herontwikkeling van enkele deelgebieden aan weerszijden van de Mondriaanlaan mogelijk te maken. Het gaat daarbij om de woongebieden F en G en de kantorenlocatie Trapezium. Omdat een aangepast (en vastgesteld) stedenbouwkundige plan voor deze herontwikkeling niet in het vigerende bestemmingsplan CSG-Noord past, is besloten hiervoor een afzonderlijk plan te maken.

Tijdens de terinzagelegging bestaat de mogelijkheid tot het inbrengen van zienswijzen op het ontwerp van het bestemmingsplan.

Procedure

Van 26 november 2009 tot en met 6 januari 2010 ligt het ontwerpbestemmingsplan voor iedereen ter inzage in het Stadsinformatiecentrum De Observant aan het Stadhuisplein 7. De Observant is op werkdagen geopend van 09:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 12:00 uur.

Gedurende de periode van terinzagelegging kan een ieder tot en met 6 januari 2010 schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over deze plannen kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan de gemeenteraad van Amersfoort, SOB − Bureau Planologisch Juridische Zaken, ter attentie van mevrouw K.E. Vlaar-Zijderveld, postbus 4000, 3800 EA Amersfoort. Voor het mondeling kenbaar maken van een zienswijze kunt u op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag telefonisch contact opnemen met mevrouw K.E. Vlaar-Zijderveld via nummer (033) 469 4406.

Naar boven