stcrt-2009-17709-001.png Ontwerpherziening voor de bestemmingsplannen ‘Buitengebied 2007’, ‘De Knipe-Veensluis’ en ‘Oude- en Nieuwehorne’ ter inzage

Burgemeester en wethouders van Heerenveen hebben een ontwerp opgesteld voor de herziening van de bestemmingsplannen ‘Buitengebied 2007’, ‘De Knipe-Veensluis’ en ‘Oude- en Nieuwehorne’. Deze herziening heeft onder meer betrekking op de volgende onderwerpen:

  • een verruiming van de voorschriften voor (kleinschalig) kamperen;

  • een verruiming en verduidelijking van de voorschriften voor voersilo’s bij agrarische bedrijven;

  • een aanpassing van de voorschriften voor het recreatiepark Wâldfinne in Bontebok;

  • een aanpassing van de voorschriften binnen de bestemming ‘Bedrijven’;

  • een wijziging van de bestemming voor de percelen Bij de Leiwei 123 in Hoornsterzwaag, Schoterlandseweg 6 in Katlijk, Ds. Veenweg 22 en achter Ds. Veenweg 62 in De Knipe en Achtste Wijk 8 in Nieuwehorne.

Met uitzondering van de aanpassing van de voorschriften voor kamperen, worden bovengenoemde wijzigingen alleen doorgevoerd in het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2007’.

Ter inzage

Het ontwerp voor herziening van deze bestemmingsplannen ligt met ingang van vrijdag 20 november 2009, gedurende 6 weken, tijdens openingsuren, ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen. Het bestemmingsplan kan ook worden ingezien via de website van de gemeente: www.heerenveen.nl/actueel/ter inzage

Zienswijzen

Gedurende de hiervoor vermelde termijn kan eenieder op volgende wijze haar/zijn zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Heerenveen:

  • schriftelijk t.a.v. de gemeenteraad van Heerenveen, postbus 15.000, 8440 GA Heerenveen of

  • mondeling bij de heer S.A. Doelman, telefonisch op nummer 0513-617767, of bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen.

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven