stcrt-2009-17701-001.png Vastgesteld projectbesluit Jufferdijk 4 te Harfsen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de raad in zijn vergadering van 9 november 2009 een projectbesluit ex artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening heeft vastgesteld voor de verruiming van de exploitatiemogelijkheden van camping Natuurbad Harfsen − De Waterjuffer aan de Jufferdijk 4 te Harfsen.

Vastgesteld projectbesluit Sportparkweg 3 te Laren

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de raad in zijn vergadering van 9 november 2009 een projectbesluit ex artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening heeft vastgesteld voor het oprichten van een melkrundveestal aan de Sportparkweg 3 te Laren.

Beide besluiten en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 19 november 2009 voor de duur van zes weken (tot en met 30 december 2009) ter inzage bij de publieksbalie, Markt 3 in Lochem. Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht, beroep instellen bij de rechtbank Zutphen, postbus 205, 7200 AE Zutphen. Het projectbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking op het besluit. Hiervoor kunnen belanghebbenden die beroep hebben aangetekend aan de voorzieningenrechter een voorlopige voorziening vragen. Het verzoek om voorlopige voorziening richt u aan de voorzieningenrechter van de rechtbank Zutphen, postbus 25, 7200 AE Zutphen.

Naar boven