stcrt-2009-17694-001.png Vastgesteld bestemmingsplan St. Sebastiaansbrug

Burgemeester en wethouders van Delft maken bekend dat de gemeenteraad van Delft in zijn vergadering van 15 oktober 2009 voor het gebied St. Sebastiaansbrug een nieuw bestemmingsplan heeft vastgesteld. Het plangebied grenst aan de zuidkant aan de binnenstad. Het gebied betreft de hele St. Sebastiaansbrug tot aan de kruispunten Zuidwal en Michiel de Ruyterweg, inclusief de Kanaalweg aan de west- en oostzijde ten behoeve van de stijgpunten. Het bestemmingsplan is gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan. In het besluit tot vaststelling is aangegeven op welke onderdelen het bestemmingsplan is gewijzigd.

Bekijken van het vastgestelde bestemmingsplan

Iedereen kan het vastgestelde bestemmingsplan St. Sebastiaansbrug en het raadsbesluit van 24 november 2009 tot en met 4 januari 2010 bekijken bij de Publieksbalie aan de Phoenixstraat 16, openingstijden op afspraak op werkdagen van 8.00–15.00 uur en vrijdagavond van 18.00 uur tot 20.00 uur. Tegen betaling van € 25,– kunt u hier een exemplaar van het bestemmingsplan kopen. U kunt het bestemmingsplan ook inzien op de gemeentelijke internetsite www.gemeentedelft.info onder het kopje ‘Uw inspraak telt’ (klik door naar ‘Plannen ter inzage’).

Reageren op het vastgestelde bestemmingsplan

Gedurende de voornoemde termijn van tervisielegging bestaat de mogelijkheid beroep in te stellen bij:

Raad van State

Afdeling bestuursrechtspraak

Postbus 20019

2500 EA Den Haag

Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen tegen het bestemmingsplan hebben ingediend, dan wel kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest. Verder is het voor belanghebbenden mogelijk beroep in te stellen tegen delen van het bestemmingsplan die zijn gewijzigd bij de vaststelling.

Wanneer u een beroepschrift heeft ingediend kunt u tevens een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksbalie via telefoonnummer 14015 of via www.gemeentedelft.info.

Naar boven