stcrt-2009-17688-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Nijverhei 2009’

Burgemeester en wethouders van Rucphen maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Nijverhei 2009’ ter inzage ligt.

Korte inhoud

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het gebied, dat is gelegen tussen de kernen Rucphen, St. Willebrord en Sprundel. Het gebied wordt omsloten door de wegen Kozijnenhoek (noordwestzijde), Sprundelseweg/Rucphensebaan (zuidzijde) en Kerkeheidestraat (oostzijde).

Het ontwerpbestemmingsplan heeft als doel om de geldende bestemmingsplanregelingen voor het bedrijventerrein te actualiseren. Daarnaast regelt het bestemmingsplan de uitbreiding van het bedrijventerrein en de toevoeging van een voorzieningencluster en een zone voor werkwoningen in noordelijke richting. Het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Nijverhei 2009’ vervangt te zijner tijd de voor dit gebied geldende bestemmingsplannen. Ten behoeve van de beeldkwaliteit van de uitbreiding en de toevoegingen zijn aanvullende beeldkwaliteitseisen opgesteld. Deze zijn als bijlage bij de bestemmingsplantoelichting opgenomen.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan met de hierbij behorende stukken ligt met ingang van 19 november tot en met 31 december 2009 tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis aan de Raadhuisstraat 27 te Rucphen. Daarnaast is het bestemmingsplan met de bijbehorende stukken gedurende deze periode te raadplegen op de website van de gemeente (www.rucphen.nl).

Zienswijze

Gedurende bovenstaande termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Rucphen, Postbus 9, 4715 ZG Rucphen. Degene die een mondelinge reactie wil geven, kan dat doen na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen via telefoonnummer 0165-349706.

Naar boven