stcrt-2009-17668-001.png Wijziging bestemmingsplan ‘Buitengebied Roosendaal−Nispen Reparatieplan’ t.b.v. Essenseweg 60 te Nispen

Burgemeester en wethouders van Roosendaal maken op grond van artikel 3.6, lid 1, onder a van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat vanaf 23 november 2009 gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerpbesluit tot het wijzigen van de niet-agrarische bestemming in een andere niet-agrarische bestemming van het perceel aan de:

  • Essenseweg 60, 4709 BL te Nispen.

Het voornemen bestaat de huidige bestemming ‘Niet agrarische bedrijven’ met de aanduiding ‘Handels-/verpakkingsbedrijf’ te wijzigen in de bestemming ‘Niet agrarische bedrijven’ met de aanduiding ‘Werktuigbouwkundig en automatiseringsbedrijf’.

Belanghebbenden kunnen gedurende genoemde termijn het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken inzien bij de balie van het gemeentelijk informatiecentrum op het Stadskantoor. Ook liggen genoemde stukken ter inzage in de bibliotheek, Markt 54 te Roosendaal. Daarnaast zijn de stukken te raadplegen via de gemeentelijke website www.roosendaal.nl.

Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden schriftelijk hun zienswijze omtrent deze aanvraag kenbaar maken bij Burgemeester en Wethouders, Postbus 5000, 4700 KA Roosendaal. Degenen, die mondeling zienswijzen naar voren willen brengen, kunnen contact opnemen met mw. R. van de Weijgert, tel. 579 019, r.van.de.weijgert@roosendaal.nl

Roosendaal, 22 november 2009

Burgemeester en wethouders van Roosendaal,

M.J.H. Marijnen,

burgemeester.

J.P. Kruf,

secretaris.

Naar boven