stcrt-2009-17661-001.png Afkondiging bekendmaking bestemmingsplan Landelijk Gebied

Burgemeester en wethouders van Goedereede maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan Landelijk Gebied 2e herziening zoals dit door de Raad bij besluit van 5 november 2009 is vastgesteld, met ingang van 23 november 2009 gedurende zes weken voor een ieder tijdens de openingstijden van het gemeentehuis te Goedereede bij de Publieksbalie ter inzage ligt. De stukken zijn eveneens raadpleegbaar op de internetsite www.goedereede.nl onder de knop dienstverlening→ ter inzagelegging.

De wijziging heeft voornamelijk betrekking op het jaarrond exploiteren van de strandtenten en biedt mogelijkheden voor het plaatsen van bouwwerken ten behoeve van de hulpverlening op het strand.

Binnen deze termijn kan beroep tegen het Raadsbesluit worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, door:

  • belanghebbenden, die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan;

  • belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest binnen de gestelde termijn een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan hebben kunnen indienen.

Tevens kunnen voornoemde personen tijdens de beroepstermijn de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overlegd.

Goedereede, 10 november 2009

Naar boven