stcrt-2009-17655-001.png Voornemen projectbesluit Multifunctioneel Centrum De Dreef in Aarle-Rixtel

Het college van burgemeester en wethouders maakt op grond van artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat zij voornemens is om met toepassing van artikel 3.10 Wro een projectbesluit te nemen voor de uitbreiding van het Multifunctioneel Centrum De Dreef aan De Duivenakker in Aarle-Rixtel. Het planvoornemen bestaat uit de uitbreiding van het bestaande gebouw voor de vestiging van de scouting en voor de al in het Multifunctioneel Centrum De Dreef gevestigde maatschappelijke voorzieningen.

Het ontwerpprojectbesluit en de bijbehorende stukken liggen van maandag 23 november 2009 tot en met maandag 4 januari 2010 voor iedereen ter inzage bij de Informatiebalie in het gemeente Laarbeek in Beek en Donk. Indien gewenst kan een mondelinge toelichting op de stukken worden gegeven.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken tegen het voornemen tot het nemen van een projectbesluit. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan burgemeester en wethouders van Laarbeek, Postbus 190, 5740 AD Beek en Donk. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon 0492 469 895.

Naar boven