stcrt-2009-17650-001.png Vaststelling ‘9e uitwerkingsplan De Meander, fase 1b’, bestemmingsplan Zuidelijke Stadsrand (Augustapolder)

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen op Zoom maakt bekend dat zij het 9e uitwerkingsplan ‘de Meander, fase 1b’ van het bestemmingsplan Zuidelijke Stadsrand (Augustapolder) op 3 november 2009 heeft vastgesteld. Het uitwerkingsplan voorziet in bouwmogelijkheden afgestemd op het door Bouwfonds te ontwikkelen woningbouwprogramma in een gedeelte van het plandeel de Meander.

Voornoemd besluit ligt voor iedereen met ingang van 23 november 2009 gedurende 6 weken tijdens kantooruren ter inzage bij de centrale balie van het stadskantoor. Het besluit is tevens digitaal in te zien via onze website www.bergenopzoom.nl (via actuele bekendmakingen).

Gedurende genoemde periode van zes weken kan tegen het besluit van het college inzake de vaststelling van het uitwerkingsplan schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 200019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij het college heeft ingediend, danwel door belanghebbenden aan wie niet verweten kan worden dat zij niet tijdig een zienswijze ingediend hebben.

Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn naast het beroepschrift teven een verzoek is ingediend om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit van de college niet in werking voordat op een dergelijk verzoek is beslist.

Bergen op Zoom, 20 november 2009

Het college van burgemeester en wethouders van Bergen op Zoom,

de burgemeester,

J.M.M. Polman.

De secretaris,

A.C. Spindler.

Naar boven