stcrt-2009-17644-001.png Bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Kruisstraat’

Bekendmaking op grond van artikel 3.8 (lid 3 en 4) van de Wet ruimtelijke ordening

Het college maakt bekend dat het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Kruisstraat’ op 22 september 2009 door de gemeenteraad gewijzigd is vastgesteld. Het bestemmingsplan ligt met ingang van 23 november 2009 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage liggen in het Stadskantoor. Tevens kunt u dit bestemmingsplan via internet (www.s-hertogenbosch.nl) raadplegen. Deze mogelijkheid wordt u ook geboden op het Stadskantoor.

Het plangebied is gelegen ten noorden van de spoorlijn ’s-Hertogenbosch−Nijmegen en ten oosten van de Vliertwijksestraat. Het nieuwe bestemmingsplan vervangt het nog geldende bestemmingsplan uit 1978 en voorziet in een nieuwe regeling waarin de bestaande situatie wordt vastgelegd. Bovendien wordt de bestaande bedrijven een beperkte, extra uitbreidingsmogelijkheid gegeven.

Volgens de bepalingen van de Wet ruimtelijke ordening kunnen belanghebbenden tegen het besluit van de gemeenteraad gedurende bovengenoemde termijn schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Deze beroepsmogelijkheid komt uitsluitend belanghebbenden toe, die zich op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening tijdig met zienswijzen tot de gemeenteraad hebben gewend evenals die belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zich tot de gemeenteraad te wenden. Tevens kan een belanghebbende bij voornoemde Afdeling bestuursrechtspraak beroep instellen tegen de wijzigingen, die bij de vaststelling van het bestemmingsplan door de gemeenteraad in het ontwerp zijn aangebracht. Bovendien bestaat de mogelijkheid gedurende bovengenoemde termijn de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak te verzoeken een voorlopige voorziening te treffen.

Algemene informatie

Gemeente ’s-Hertogenbosch

Stadskantoor, Wolvenhoek 1, 5211 HH ’s-Hertogenbosch

Tel. (073) 615 51 55

E-mail: gemeente@s-hertogenbosch.nl

Website: www.s-hertogenbosch.nl

Openingstijden Stadskantoor:

  • maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur;

  • dinsdag- en donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

’s-Hertogenbosch, 20 november 2009

Naar boven