stcrt-2009-17639-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Recreatiepark Stelleplas 2010’

Burgemeester en wethouders van Borsele maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van 24 november 2009 tot en met 4 januari 2010 het ontwerpbesluit en ontwerpbestemmingsplan ‘Recreatiepark Stelleplas 2010’ voor een ieder terinzageliggen.

Inhoud bestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Recreatiepark Stelleplas 2010’ voorziet in een planologisch-juridische regeling voor het recreatiepark gelegen ten noordwesten van de kern Heinkenszand. Het bestemmingsplan omvat regels voor het toelaatbare gebruik en de bebouwing. Uitgangspunt van het bestemmingsplan is dat het recreatiepark haar recreatieve functie behoudt.

Het plangebied bestaat uit:

  • het kampeerterrein Stelleplas;

  • de recreatiewoningenterreinen Hof van Zeeland en Geertruidahof;

  • de brasserie Stelleplas;

  • het zwembad;

  • de woning Boerendijk 6;

  • de waterpartij Stelleplas;

  • de Stelledijk.

In september 2009 is het voorontwerpbestemmingsplan ‘Recreatiepark Stelleplas 2010’ in de inspraak gebracht. Van de inspraak is een rapport opgesteld dat als bijlage is toegevoegd aan de toelichting op het ontwerp.

Terinzagelegging

Het ontwerpbesluit en ontwerpbestemmingsplan ‘Recreatiepark Stelleplas 2010’ liggen ter inzage in het gemeentehuis van Borsele, Stenevate 10 in Heinkenszand. Het gemeentehuis is geopend op maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Van 24 november 2009 t/m 4 januari 2010 zijn het ontwerpbesluit en ontwerpbestemmingsplan ook te vinden op de gemeentelijke website www.borsele.nl/bestemmingsplan. Gedurende bovengenoemde termijn is het mogelijk dat er nog aanvullende relevante stukken en gegevens over het plan ter inzage worden gelegd.

Zienswijzen

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad van Borsele, Postbus 1, 4450 AA Heinkenszand.

Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze dient u uiterlijk één week voor het einde van de terinzagetermijn contact op te nemen met de afdeling Ruimtelijke Ordening en Milieu op (0113) 238505 voor het maken van een afspraak.

Heinkenszand, 23 november 2009

Naar boven