stcrt-2009-17637-001.png Onherroepelijk bestemmingsplannen Twenterand

Burgemeester en wethouders van de gemeente Twenterand maken bekend dat de volgende bestemmingsplannen onherroepelijk zijn:

  • 1. het bestemmingsplan ‘Westeinde 487 en omgeving te Vriezenveen’.

  • 2. het bestemmingsplan ‘Weemlanden Noord-Oost’;

  • 3. het bestemmingsplan ‘Buitengebied, herziening 2005 Wijzigingsplan Bouwmeesterstraat 36’;

  • 4. het bestemmingsplan ‘Gravenlandenweg 19 te Bruinehaar’ en

  • 5. het bestemmingsplan ‘Den Ham, parkeerterrein hoek Daarleseweg/Vriezendijk’.

Ad 1.

Het bestemmingsplan ‘Westeinde 487 en omstreken te Vriezenveen’ maakt ter plaatse van de gesloopte gymzaal en basisschool de bouw van een drietal vrijstaande woningen mogelijk.

Ad 2.

Het bestemmingsplan ‘Weemelanden Noord-Oost’ schept het planologisch en juridisch kader voor de bouw van onder andere de brede school inclusief enige woningbouw en zorggerelateerde woningbouw met de daarbij behorende infrastructuur en groenvoorzieningen.

Ad 3.

Het bestemmingsplan ‘Buitengebied, herziening 2005 Wijzigingsplan Bouwmeesterstraat 36’ heeft ten doel om in het kader van de regeling, die voor seniorenafbouw in het leven is geroepen, de bestaande bedrijfswoning bij het melkrundveebedrijf te vergroten tot maximaal 1000m3.

Ad 4.

Het bestemmingsplan ‘Landhuis Gravenlandweg 19 te Bruinehaar’ beoogt op het perceel Gravenlandweg19 de bouw van een landhuis mogelijk te maken ter vervanging van de te slopen agrarische bedrijfsbebouwing. Vervangende nieuwbouw is gestoeld op het provinciaal beleid ‘nieuwe landhuizen door sanering’.

Ad 5.

Het bestemmingsplan ‘Den Ham, parkeerterrein hoek Daarleseweg/Vriezendijk’ maakt ter plaatse van een reeds gesloopte woning de aanleg van een parkeerterreintje mogelijk behorende bij het ijzerwarenbedrijf, dat gevestigd is op het naastliggend perceel Vroomshoopseweg 4–6.

De bestemmingsplannen zijn vanaf 20 november 2009 voor eenieder in te zien bij de publieksbalie ter inzage tijdens de reguliere openingstijden in het gemeentehuis in Vriezenveen.

Naar boven