stcrt-2009-17636-001.png Ontwerpbestemmingsplannen ‘Julianastraat 84 Vroomshoop’, ‘Vroomshoop Woongebied, partiële herziening Wingerd 1’, ‘Buitengebied, herziening 2005 Wijzigingsplan Hoffmansweg 12’

Burgemeester en wethouders van Twenterand maken bekend dat met ingang van 20 november 2009 zes weken de volgende ontwerpbestemmingsplannen ter inzage liggen:

  • 1. Het ontwerpbestemmingsplan ‘Julianastraat 84 Vroomshoop’.

    De partiële planherziening heeft ten doel om de bouw van 12 woningen op het perceel Julianastraat 84 te Vroomshoop mogelijk te maken.

  • 2. Het ontwerpbestemmingsplan ‘Vroomshoop Woongebied, partiële herziening Wingerd 1’.

    De partiële herziening heeft ten doel om de vigerende bestemming Kantoren om te zetten naar de bestemming Gemengd, waardoor op de begane grond maatschappelijke dienstverlening mogelijk wordt gemaakt, alsmede wonen op de verdieping.

  • 3. Het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, herziening 2005 Wijzigingsplan Hoffmansweg 12’

    Het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Bestemmingsplan Buitengebied, herziening 2005 Wijzigingsplan Hoffmansweg 12’ voorziet in het reduceren van de maximaal toegestane oppervlakte stalruimte, zoals die is gemeld in artikel 10 van de planvoorschriften van het bestemmingsplan Buitengebied, herziening 2005, en een geringe aanpassing i.c. verruiming van het bouwperceel met 0,05 ha. De aanpassing van het bouwperceel is noodzakelijk om 3 sheds bij te kunnen bouwen zodat voldaan kan worden aan de regelgeving gebaseerd op de Verordening Welzijnsnormen voor nertsen.

Ter inzage en zienswijzen

De ontwerpbestemmingsplannen liggen voor eenieder bij de publieksbalie ter inzage tijdens de reguliere openingstijden in het gemeentehuis in Vriezenveen. Tevens kunnen de ontwerpbestemmingsplannen met de daarbij behorende stukken ook digitaal worden ingezien via www.twenterand.nl. Tijdens de bovengenoemde termijn kan eenieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 67, 7670 AB te VRIEZENVEEN en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend, dan wel ter post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen de genoemde periode indienen, nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met één van de medewerkers van de afdeling beleid via het algemene telefoonnummer 0546-840840.

Naar boven