stcrt-2009-17598-001.png Voorbereiding wijziging bestemmingsplan artikel 3.6 lid 1 Wro

Ter voorbereiding van het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan op basis van artikel 3.6 lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) liggen de volgende ontwerpbesluiten, met de daarop betrekking hebbende stukken, ter inzage:

  • Bestemmingsplan Buitengebied, Kinnum 7

  • Bestemmingsplan Buitengebied, Hee 6A

De wijziging van Kinnum 7 houdt in dat het bouwblok in oostelijke en in zuidelijke richting met 20% wordt vergroot. De bevoegdheid tot wijziging is omschreven in artikel 28 lid 28.6 sub a onder 1 van bestemmingsplan Buitengebied.

De wijziging van Hee 6A houdt in dat de bestemming wijzigt van agrarisch bedrijf naar (niet-agrarisch) bedrijf. De bevoegdheid tot wijziging is omschreven in artikel 3 lid 3.7 sub i van bestemmingsplan Buitengebied.

Op basis van artikel 37 van bestemmingsplan Buitengebied, is op de voorbereiding van een besluit tot wijziging, afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht van toepassing. Dit betekent dat een ontwerpbesluit tot wijziging met bijbehorende stukken gedurende 6 weken ter inzage wordt gelegd. Gedurende de termijn van terinzagelegging, van dinsdag 24 november 2009 tot en met maandag 4 januari 2010, kunnen belanghebbenden hun zienswijze omtrent de aanvraag kenbaar maken. Dit kan schriftelijk door het sturen van een brief gericht aan het college van B&W van de gemeente Terschelling, Postbus 14, 8880 AA Terschelling West of mondeling door het maken van een afspraak met de sector Grondgebied. Tegen vergoeding kan een afschrift van de terinzage liggende stukken worden opgevraagd.

Naar boven