stcrt-2009-17551-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Partiële herziening Hertog Janstraat 45 – Citadelstraat’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lith maken bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Partiële herziening Hertog Janstraat 45 – Citadelstraat’ met ingang van maandag 23 november 2009, gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt. Dit op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in het oprichten van een extra woning op het perceel Hertog Janstraat 45 te Lith ter compensatie van de complete beëindiging van het agrarische bedrijf op deze locatie en het oprichten van twee woningen aan de Citadelstraat in Lith in het kader van het beleid inbreiding op perceelsniveau.

Gelijktijdig is het college van burgemeester en wethouders voornemens tot het vaststellen van hogere grenswaarden in het kader van de Wet geluidhinder voor de twee woningen aan de Citadelstraat.

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken en het ontwerpbesluit hogere grenswaarden liggen tijdens genoemde termijn ter inzage op het gemeentehuis te Lith. Het gemeentehuis is geopend van 9:00 uur tot 11:00 uur op maandag, dinsdag en vrijdag. Op woensdag is het gemeentehuis geopend van 14:00 uur tot 15:30 uur en op donderdagavond van 17:00 uur tot 19:00 uur. Alle stukken zijn tijdens de genoemde termijn daarnaast in te zien bij de openbare bibliotheek te Lith en het gemeentehuis te Oss. Tenslotte zijn de stukken digitaal raadpleegbaar op www.lith.nl.

Gedurende genoemde termijn van zes weken (dus tot en met 3 januari 2010) kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerp schriftelijk of mondeling kenbaar maken onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Hertog Janstraat 45 – Citadelstraat’ bij de gemeenteraad, postbus 10.000, 5397 ZZ Lith. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, moet u – ook binnen genoemde termijn – telefonisch contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Landelijk Gebied, bereikbaar via (0412) 62 9236.

Lith, 20 november 2009

Naar boven