stcrt-2009-17543-001.png Bekendmaking onteigeningsplan "Fietspad Burgemeester van Suchtelenstraat"

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beuningen maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 80 van de Onteigeningswet bekend, dat vanaf 19 november 2009 gedurende zes weken, derhalve tot en met 30 december 2009, te Beuningen op de afdeling VROM van het gemeentehuis te Beuningen, p/a Van Heemstraweg 46 te Beuningen, op de gebruikelijke wijze ter inzage ligt het onteigeningsplan “Fietspad Burgemeester Van Suchtelenstraat” met de daarbij behorende stukken als bedoeld in artikel 80 van de Onteigeningswet, betrekking hebbende op eigendommen welke zijn gelegen in het nader vast te stellen bestemmingsplan dat ziet op een gedeeltelijke reconstructie van de Burg. v. Suchtelenstraat. Het college heeft op 20 oktober 2009 besloten omtrent terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan.

Deze onteigening zal plaatshebben ter uitvoering van vorenbedoeld bestemmingsplan, in casu een (gedeeltelijke) reconstructie van het kruispunt Houtduiflaan - Burg. v. Suchtelenstraat, de aanleg van een eenzijdig tweerichtingenfietspad en voorts aanpassing van (de ligging van) de voetpaden ter plaatse, met bijkomende werken. Dit ter uitvoering van de bestemmingen “verkeer” en “water”. Het tracé loopt van de Nieuwe Pieckelaan t.h.v. nr. 15 tot en met de kruising met de Houtduiflaan.

Om realisering van het bestemmingsplan “Fietspad Burgemeester van Suchtelenstraat” mogelijk te maken is het noodzakelijk dat de gemeente Beuningen de volledige beschikking verkrijgt over alle in het plangebied van het bestemmingsplan “Fietspad Burgemeester van Suchtelenstraat” gelegen onroerende zaken.

(Mede) op grond van de artikelen 3:12, 3:13, 3:15 en 3:16 van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden gedurende de termijn van zes weken naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen omtrent het onteigeningsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Beuningen, Postbus 14, 6640 AA Beuningen. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer mr. M.J.H. van Baalen van de afdeling VROM, tel. 024-6780800. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Naar boven