stcrt-2009-17526-001.png Ontwerpbestemmingsplan Wierden-centrum, partiële herziening hoek Dikkensweg/Kerkhofstraat

Voorbereiding bestemmingsplan

Stichting Sportbelangen Wierden heeft een verzoek om planologische medewerking ingediend voor de realisatie van een kantoor tegen sporthal ‘n Dikken. De bouw van dit kantoor past niet binnen het ter plaatse geldende bestemmingsplan. De gemeente is echter bereid om mee te werken aan het verzoek en dit plan te herzien. Op grond van artikel 1.3.1 Bro deelt het college van burgemeester en wethouders daarom mede dat een bestemmingsplan in voorbereiding is voor het perceel hoek Dikkensweg/Kerkhofstraat, kadastraal bekend gemeente Wierden, sectie K nummer 2046.

Herziening bestemmingsplan

Het college is van plan het bestemmingsplan te herzien ten behoeve van de realisatie van een kantoorpand tegen de kopse kant van sporthal ’n Dikken op de hoek Dikkensweg/Kerkhofstraat in Wierden. In het ontwerpbestemmingsplan wordt de huidige bestemming gewijzigd in ‘Sport’.

Met de aanvragers is een overeenkomst inzake het kostenverhaal gesloten.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan vanaf 19 november 2009 gedurende zes weken inzien bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis of via onze website.

Tijdens de periode dat het plan ter inzage ligt kan iedereen zijn of haar zienswijze indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan. Een zienswijze kan op een aantal manieren ingediend worden:

  • Schriftelijk. Richt uw zienswijze aan het ‘Gemeente Wierden, College van burgemeester en wethouders, postbus 43, 7640 AA Wierden’.

  • Per e-mail. In dit geval kunt u gebruik maken van een speciaal formulier dat u kunt vinden op onze website www.wierden.nl. Het formulier heeft de naam ‘Zienswijzen en bedenkingen’.

  • Mondeling. Hiervoor kunt u een afspraak maken bij het loket Bouwen en wonen (tel. 0546-580 838, e-mail: bouwenenwonen@wierden.nl).

Naar boven