stcrt-2009-17518-001.png Goedkeuring bestemmingsplan ‘aan de rijn 3’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Wageningen maken bekend dat Gedeputeerde Staten van de provincie Gelderland op 23 oktober 2009 het bestemmingsplan ‘Aan de Rijn 3’ heeft goedgekeurd.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan ‘Aan de Rijn 3’ maakt het mogelijk de bestaande woning te splitsen in twee wooneenheden op het perceel Aan de Rijn 3. In het nieuwe bestemmingsplan wordt daarnaast een deel van de bestaande bebouwing juridisch vastgelegd.

Ter inzage

Het goedkeuringsbesluit en het bestemmingsplan met bijlagen liggen met ingang van 19 november 2009 gedurende zes weken (dus tot 30 december 2009) ter inzage bij het loket Ruimte in het stadskantoor, Olympiaplein 1 te Wageningen. Het loket is op werkdagen geopend van 9:00 uur tot 12:00 uur. In de middag kunnen de stukken bij het loket Ruimte op afspraak worden ingezien.

De stukken liggen tijdens de genoemde termijn ook ter inzage bij de openbare bibliotheek (openingstijden, onder voorbehoud van wijzigingen: op werkdagen van 11:00 uur tot 17:30 uur, op dinsdag- en vrijdagavond tot 20:30 uur en zaterdag van 11:00 uur tot 17:00 uur. Voor meer informatie over de openingstijden kunt u bij de bibliotheek terecht).

Beroep

Gedurende de termijn dat het goedkeuringsbesluit en het bestemmingsplan ter visie liggen kan tegen het besluit beroep worden ingesteld door diegene die bedenkingen hebben ingediend en belanghebbenden aan wie niet redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen tegen het bestemmingsplan hebben ingebracht.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep wordt ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Aan zowel het instellen van beroep als het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

De besluiten treden in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State dat wordt gehonoreerd.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over de beroepsprocedure, het goedkeuringsbesluit of het plan kunt u contact opnemen met mevrouw E. Buiting van de concernafdeling Ruimte, telefoonnummer (0317) 492 467. Voor overige vragen kunt u bellen met loket Ruimte (0317-492 700).

Naar boven