stcrt-2009-17515-001.png Geen noodzaak MER-rapport (artikel 7.8.b Wet Milieubeheer) voor Molendijksweg 2−4 te Obdam (Arianne B.V.)

Op grond van artikel 7.8b Wet milieubeheer hebben burgemeester en wethouders beslist dat geen milieueffectrapport behoeft te worden opgesteld in verband met de voorgenomen indiening van een aanvraag om milieuvergunning van:

Arianne B.V., voor het uitbreiden van haar fokvarkenshouderij aan de Molendijksweg 2−4 te Obdam.

Uit de door de aanvrager ingediende aanmeldingsnotitie is gebleken dat geen sprake is van belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu die de indiening van een milieueffectrapport noodzakelijk maken.

De beslissing en overige relevante stukken liggen ter inzage vanaf 19 november 2009. Gedurende zes weken, met ingang van de dag na publicatie, liggen de beschikking en andere van belangzijnde stukken tijdens de openingstijden ter inzage bij de Afdeling Bouwen en Milieu in het gemeentehuis, Middenhof 2 in De Goorn. Voor inzage op de maandagavonden van 17.00 tot 20.00 uur dient u vooraf een afspraak te maken via telefoon 0229-548400.

Deze beslissing is genomen in het kader van de voorbereiding van een milieuvergunning en is ingevolge artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht niet zelfstandig vatbaar voor bezwaar of beroep. Eventuele bezwaren tegen deze beslissing kunnen te zijner tijd worden ingebracht in het kader van de milieuvergunningprocedure.

Koggenland, 18 november 2009

Burgemeester en wethouders van Koggenland.

Naar boven