stcrt-2009-17482-001.png Vaststelling bestemmingsplan Coenecoop III

Burgemeester en wethouders van Waddinxveen maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad bij besluit van 11 november 2009 het bestemmingsplan ‘Coenecoop III’ ongewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan biedt een actueel ruimtelijk kader voor het noordelijke deel van het bedrijvenpark Coenecoop.

Het plangebied wordt begrensd door het spoor Gouda−Alphen aan de Rijn aan de oostzijde, de Kanaaldijk aan de westzijde, de Dreef aan de noordzijde en de bedrijfsterreinen Coenecoop I en II aan de zuidzijde. Directe aanleiding voor dit bestemmingsplan vormt de ontwikkeling van het deel van het bedrijventerrein binnen het plangebied en het gegeven dat de geldende bestemmingsplannen verouderd zijn.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan, het bestemmingsplan zelf (plankaart, regels, toelichting) en de bijbehorende documenten liggen voor een ieder ter inzage van 18 november tot en met 30 december 2009 bij de Publieksbalie (Raadhuisplein 1). De Publieksbalie op werkdagen geopend tussen 8:30 uur en 12:30 uur en op donderdagavond tussen 17.00 uur en 21.00 uur. Op de gemeentelijke website (www.waddinxveen.nl) kunnen bovengenoemde stukken digitaal worden geraadpleegd.

Beroep

Gedurende de periode van terinzagelegging, zijnde zes weken, kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden. Het beroepschrift dient in tweevoud te worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Ingevolge artikel 3.8 lid 5, van de Wet ruimtelijke ordening treedt het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan in werking daags na afloop van voormelde beroepstermijn.

Tevens kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien dit gebeurt binnen de beroepstermijn, treedt het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voor het in behandeling nemen van het verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

18 november 2009

B&W van Waddinxveen.

Naar boven