stcrt-2009-17481-001.png Bestemmingsplan ‘Uitbreiding J.G. van der Mey Groep Vleeswarenbedrijf e.o.’ vastgesteld

De gemeenteraad heeft op 5 november 2009 het bestemmingsplan ‘Uitbreiding J.G. van der Mey Groep Vleeswarenbedrijf e.o.’ vastgesteld.

Het bedrijf J.G. van der Mey Group Vleeswarenbedrijven aan de Hoofdstraat in Sassenheim wil de bestaande bedrijfsactiviteiten aan de Wasbeekerlaan verplaatsen naar de hoofdvestiging. Deze ligt tussen de Hoofdstraat en de Jagtlustkade. Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om aan de zijde van de Jagtlustkade een nieuw bedrijfspand te realiseren. Het bestaande parkeerterrein aan de Jagtlustkade wordt daarvoor verplaatst naar een nieuwe locatie achter de bebouwing langs de Hoofdstraat nummers 24 en 26. Op deze twee percelen worden twee oudere bedrijfspanden gesloopt. Om de opengevallen ruimte aan de Hoofdstraat nummer 26 op te vullen, voorziet het bestemmingsplan daar in twee vrijstaande woningen.

Terinzagelegging:

Het raadsbesluit met het vastgestelde bestemmingsplan liggen met ingang van donderdag 19 november tot en met woensdag 30 december 2009 voor eenieder ter inzage bij het contactcentrum in het gemeentekantoor aan de Wilhelminalaan 25 in Sassenheim. De openingstijden van het gemeentekantoor zijn: maandag van 8.30 tot 13.00 uur, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en donderdag van 8.30 tot 20.00 uur. Het bestemmingsplan kan ook worden geraadpleegd op de website van de gemeente Teylingen www.teylingen.nl onder Plannen en projecten, Sassenheim.

Rechtsbescherming bestemmingsplan:

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan op grond van artikel 8.2 lid 1 Wro beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage) worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen;

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat, ondanks het beroepschrift, het vaststellingsbesluit daags na afloop van de beroepstermijn in werking treedt, tenzij gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven