stcrt-2009-17436-001.png Bestemmingsplan ‘Centrum Zevenbergen, eerste herziening’ in Zevenbergen

Burgemeester en wethouders van Moerdijk maken bekend dat de gemeenteraad op 8 oktober 2009 het bestemmingsplan ‘Centrum Zevenbergen, eerste herziening’ in Zevenbergen heeft vastgesteld. Dit bestemmingsplan zorgt voor de reparatie van de onthouding van goedkeuring aan twee percelen. Daarnaast zijn onherroepelijke bestemmingsplannen van projecten in het plangebied overgenomen en wordt een nieuwe parkeerplaats nabij het station mogelijk gemaakt.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf 19 november 2009 tot en met 30 december 2009 tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij het Gemeentelijk Informatiecentrum ter inzage, evenals op de gemeentelijke website www.moerdijk.nl. Tegen het plan zijn geen zienswijzen ingediend. Belanghebbenden die aantonen hiertoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, zijn bevoegd bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep in te stellen. Binnen de beroepstermijn kan diegene die beroep heeft ingesteld ook een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Beroepschriften en verzoeken om voorlopige voorziening kunnen schriftelijk binnen hierboven genoemde termijn van terinzagelegging, worden gericht aan de Afdeling respectievelijk de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een voorlopige voorziening is een soort kort geding dat kan leiden tot schorsing van het bestemmingsplan.

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze beroepstermijn in samenhang met het beroepschrift tevens een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Zevenbergen, 18 november 2009

Naar boven