stcrt-2009-17421-001.png Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Kom

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam maken bekend dat de gemeenteraad op 7 oktober 2009 het bestemmingsplan Kom gewijzigd heeft vastgesteld.

De wijzigingen betreffen diverse aanpassingen van de toelichting, de regels en de verbeelding van de geometrische plaatsbepaling en zijn aangegeven in de bij het vaststellingsbesluit behorende Staat van wijzigingen.

Het plan beoogt een bijdrage te leveren aan de actualisatie van de bestemmingsplannen. Het heeft betrekking op het overgrote deel van de bebouwde kom van Alblasserdam inclusief het sportpark Souburgh en het kanorecreatiecentrum.

Het plan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen ter inzage van 20 november tot en met 31 december 2009 bij de afdeling Publiekszaken. De stukken kunnen ook worden geraadpleegd op de gemeentelijke website www.alblasserdam.nl.

Tijdens deze periode kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dit niet gedaan hebben, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Voor zover het de aangebrachte wijziging betreft kan iedere belanghebbende gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen.

Het vaststellingsbesluit treedt daags na afloop van de beroepstermijn in werking. Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Alblasserdam, 18 november 2009

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam.

Naar boven