stcrt-2009-17413-001.png Projectbesluitprocedure torenkraan Bijlsma Shipyard BV, Sluisweg 20 te Lemmer

Op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders kennis van de voorbereiding van een projectbesluit voor het perceel Sluisweg 20 te Lemmer, kadastraal bekend gemeente Lemmer, sectie A, nr. 5207/9135. Voor dit perceel is een bouwaanvraag ingediend voor het plaatsen van een torenkraan met een totale hoogte van 35,6 meter en een giekhoogte van 26,5 meter. Deze torenkraan zal grijs geschilderd worden. Op grond van artikel 1.3.1 lid 2 van het Bro melden burgemeester en wethouders dat over het voornemen in deze kennisgeving geen gelegenheid wordt geboden om zienswijzen naar voren te brengen. Er kan wel een zienswijze worden ingediend over het ontwerpprojectbesluit (met de onderliggende stukken) dat ter inzage wordt gelegd. Daarover leest u meer in de onderstaande advertentie.

Ontwerpprojectbesluit ex artikel 3.10 Wro torenkraan Bijlsma Shipyard BV, Sluisweg 20 te Lemmer

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3.12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van 19 november 2009 gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage ligt bij de centrale balie van het gemeentekantoor, Burgemeester Krijgerplein 7 te Lemmer, het ontwerpprojectbesluit ‘torenkraan Bijlsma Shipyard BV, Sluisweg 20 te Lemmer’ en de daarbij behorende stukken. Ook zijn de documenten in te zien op de website van de gemeente: www.lemsterland.nl.

Gedurende de genoemde termijn van de terinzageligging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpprojectbesluit naar voren brengen bij de gemeenteraad, postbus 2, 8530 AA Lemmer. Voor het maken van een afspraak over het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer G. Kampen van de sector Grondgebied, tel. 0514-567532.

Lemmer, 18 november 2009

Burgemeester en wethouders.

Naar boven