stcrt-2009-17411-001.png Uitwerkingsplan VI HanzePark

Burgemeester en wethouders van Lelystad maken bekend dat met ingang van 19 november 2009 gedurende zes weken in de Stadswinkel Meent 14 te Lelystad ter inzage ligt het op 3 november 2009 genomen besluit tot vaststelling van Uitwerkingsplan VI van het bestemmingsplan HanzePark.

Het gebied van dit uitwerkingsplan is gelegen in het noordelijk deel van het bestemmingsplan HanzePark. Het gebied wordt aan de zuid-, oost, west- en noordzijde begrensd door (toekomstige) woningbouw. Bij de uitwerking wordt de bouw van 40 woningen mogelijk gemaakt. Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken liggen gedurende de termijn van tervisieligging in de Stadswinkel, Meent 14 ter inzage.

De Stadswinkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Tevens zijn de stukken digitaal te raadplegen op de website van de gemeente www.Lelystad.nl.

Belanghebbenden kunnen gedurende genoemde termijn van tervisielegging schriftelijk hun bezwaren indienen bij burgemeester en wethouders van Lelystad, Postbus 92, 8200 AB Lelystad. Het uitwerkingsplan treedt in werking met ingang van de dag na deze bekendmaking. Indien binnen genoemde termijn van tervisielegging een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage wordt ingediend, wordt de werking van het uitwerkingsplan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven