stcrt-2009-17408-001.png Terinzageligging vastgesteld bestemmingsplan ‘Parkeerplaatsen Brandenburg’

De gemeenteraad heeft op 29 oktober 2009 het bestemmingsplan ‘Parkeerplaatsen Brandenburg’ gewijzigd vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, voorschriften en plankaart. Aanleiding voor het opstellen van dit plan is de wens tot het oprichten van garageboxen aan de Oude Brandenburgerweg. Het plangebied wordt in het noorden begrensd door de voormalige Sportvelden Brandenburg. Na realisatie van het project Brandenburg, zal de noordzijde begrensd worden door woningen. De oost en de zuidzijde van het plangebied wordt begrensd door woningen. De geschakelde woningen aan de Oude Brandenburgerweg grenzen met de achterzijde aan het plangebied. Het fitnesscentrum vormt de westelijke begrenzing.

De wijziging betreft een ondergeschikte ambtshalve wijziging, noodzakelijk om het plan volledig in overeenstemming te brengen met de wettelijk verplichte Standaard Vergelijkbare Bestemmingsplannen (SVBP) 2008. Artikel 3 Verkeer- en Verblijfsgebied wordt als volgt aangepast:

Weglaten de aanduiding (pg) in lid 1.e

Het vastgestelde bestemmingsplan en het besluit van de gemeenteraad liggen met ingang van 19 november 2009 tot en met 30 december 2009 voor een ieder ter inzage op maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur en op dinsdag van 15.00 tot 19.00 uur, bij het informatiecentrum in het gemeentehuis aan de Soestdijkseweg Zuid 173 in Bilthoven.

Gedurende genoemde termijn van zes weken kan tegen het besluit van de gemeenteraad van De Bilt beroep worden ingesteld bij:

Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State

Postbus 20019

2500 EA Den Haag.

Bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State kan tegelijkertijd, naast het instellen van beroep, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend als gevolg waarvan het besluit van de gemeenteraad niet in werking treedt totdat op dat verzoek is beslist.

Beroep kan worden ingesteld door degenen, die tijdig zienswijzen met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan hebben ingediend, alsmede belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zienswijzen in te dienen.

Met betrekking tot de bovengenoemde wijziging die de gemeenteraad heeft aangebracht, kan een ieder gedurende de genoemde termijn van tervisielegging bij de Raad van State beroep aantekenen.

Voor het instellen van beroep en voor het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Bilthoven, 18 november 2009

Naar boven