stcrt-2009-17401-001.png Vastgesteld bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Staphorst maken bekend dat de gemeenteraad van Staphorst in de vergadering van 3 november 2009 met toepassing van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening het volgende bestemmingsplan ongewijzigd heeft vastgesteld

  • ‘Staphorst Dorp, partiële herziening De Berghorst–Meestersweg’. Het plan voorziet in het realiseren van een complex met verpleeghuisbedden en huurappartementen bij woonzorgcentrum ‘De Berghorst’ aan de Ebbinge Wubbenlaan te Staphorst. Tevens voorziet het plan in het realiseren van 8 zorgwoningen aan de Meestersweg.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt voor een ieder ter inzage vanaf donderdag 19 november 2009 voor de duur van 6 weken in het gemeentehuis van Staphorst, publieksbalie Grondgebied. De publieksbalie is geopend op werkdagen van 8:30 tot 12:00 uur en op afspraak. Het bestemmingsplan met het bijbehorende raadsbesluit is ook in te zien op www.staphorst.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijk beroep instellen tegen de vaststellingsbesluiten bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Geen beroep kan echter worden ingesteld door de belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan heeft kenbaar gemaakt. Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. De besluiten tot vaststelling treden in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het betreffende besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven