stcrt-2009-17394-001.png Vaststelling wijzingsplan (van het bestemmingsplan buitengebied) Hemerterweg 4 te Lellens

Het college van burgemeester en wethouders van Ten Boer maken bekend dat zij op 3 november 2009 het wijzingsplan (van het bestemmingsplan buitengebied 2004) Hemerterweg 4 te Lellens heeft vastgesteld.

Het plan voorziet in het realiseren van een woning op dit perceel.

Het plan is ten opzichte van het plan, zoals dat in ontwerp ter inzage heeft gelegen van 23 juli 2009 tot en met 3 september 2009, ongewijzigd vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt gedurende zes weken, met de daarop betrekking hebbende stukken, ter inzage in het gemeentehuis tijdens de gebruikelijke openingstijden.

Ook is het plan in te zien en te downloaden via www.tenboer.nl/Nieuws/Persberichten. Bij de betreffende publicatietekst is het plan als PDF file opgenomen.

Van 19 november 2009 tot en met 31 december 2009 kan tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig bij de gemeenteraad zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijzen naar voren heeft gebracht.

Tevens kan door degene die tijdig beroep heeft ingesteld bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening worden gedaan. Indien dit verzoek gedurende de beroepstermijn wordt ingediend, schort dit de werking van het bestemmingsplan op totdat op het verzoek is beslist. Het beroepschrift dient te worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage; het verzoek om voorlopige voorziening aan de voorzitter van deze Afdeling, onder hetzelfde adres.

Ten Boer, 18 november 2009

Het gemeentebestuur van Ten Boer.

Naar boven