stcrt-2009-17385-001.png Voorbereidingsbesluit dorpscentrum (betreft gronden bestemd voor ‘Centrumdoeleinden’)

Er is een nieuw bestemmingsplan in voorbereiding voor het centrum van de gemeente Putten (bestemmingsplan ‘Centrum 1990’). In zijn vergadering van 29 oktober 2009 heeft de gemeenteraad besloten een voorbereidingsbesluit te nemen voor een deel van dit gebied, het gebied dat in het geldende bestemmingsplan bestemd is voor ‘Centrumdoeleinden’. Dit betreft globaal het gebied in de driehoek Dorpsstraat/Kerkstraat/Achterstraat met uitlopers aan de oost- (Verlengde Dorpsstraat/Poststraat) en westzijde (Dorpsstraat). De begrenzing is nader aangegeven op een bij het voorbereidingsbesluit behorende tekening.

Het voorbereidingsbesluit is genomen om ongewenste ontwikkelingen in dit gebied te voorkomen. Het voorbereidingsbesluit treedt op donderdag 19 november 2009 in werking.

Het besluit met de daarbij behorende stukken ligt vanaf donderdag 19 november 2009, op werkdagen van 08.30 uur tot 12.30 uur ter inzage in het gemeentehuis bij de afdeling Bouwen, Ruimtelijke Ordening en Milieu.

Tegen het besluit van de raad kan op grond van artikel 7:1 in samenhang met artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar of beroep worden ingediend.

Naar boven