stcrt-2009-17354-001.png Vastgesteld bestemmingsplan ‘Diepenveenseweg 33’

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 19 november tot en met 30 december 2009 bij Publiekszaken (Leeuwenbrug 81) en bij de gemeentelijke informatiebalie in de Openbare Bibliotheek (Brink 70) ter inzage ligt:

  • het bij raadsbesluit van 4 november 2009 vastgestelde bestemmingsplan ‘Diepenveenseweg 33’

U kunt het plan ook inzien op de website www.deventer.nl/bestemmingsplannen

Gewijzigd vastgesteld

Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan gewijzigd vastgesteld. Deze wijzigingen betreffen ambtelijke aanpassingen. Als gevolg van recente ontwikkelingen op het gebied van ruimtelijke ordeningswetgeving zullen de stedenbouwkundige bepalingen uit de Bouwverordening op termijn komen te vervallen. Hierop gelet is ervoor gekozen de borging van voldoende parkeerruimte in dit bestemmingsplan te regelen en de verwijzing naar de bouwverordening in dit bestemmingsplan te laten vervallen.

Voor een exacte beschrijving van de wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan wordt verwezen naar het raadsbesluit met betrekking tot de vaststelling van het bestemmingsplan ‘Diepenveenseweg 33’.

Reageren?

Iemand die tijdig zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan aan de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt en een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze aan de gemeenteraad kenbaar te maken, kan gedurende de genoemde termijn beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven