stcrt-2009-17349-001.png Vaststelling partiële herziening bestemmingsplan Buitengebied, kamperen en recreëren

Burgemeester en wethouders van de gemeente Culemborg maken bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 29 oktober 2009, de partiële herziening bestemmingsplan Buitengebied ongewijzigd heeft vastgesteld. Deze partiële herziening legt het beleid betreffende het kleinschalig kamperen vast in het bestemmingsplan ‘Buitengebied’.

Het vaststellingsbesluit en de partiële herziening liggen met ingang van 19 november 2009 gedurende zes weken ter inzage in het stadskantoor te Culemborg. Het vaststellingsbesluit en de partiële herziening zijn ook via de gemeentelijke website raadpleegbaar. Het adres is: www.culemborg.nl, rubriek wonen en leven, onderdeel bestemmingsplannen.

Aangezien tegen het ontwerp van partiele herziening geen zienswijzen zijn ingediend kan slechts beroep worden ingesteld tegen het besluit tot vaststelling van de genoemde partiële herziening door een belanghebbende die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij dit niet heeft gedaan. Dit beroep moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

Naar boven