stcrt-2009-17345-001.png Bestemmingsplan Fortuna

De raad van de gemeente Winterswijk heeft in zijn vergadering van 4 november 2009 bestemmingsplan Fortuna vastgesteld. Het doel van het plan is het realiseren van een bedrijventerrein op het voormalige sportterrein Fortuna en het gebied gelegen nabij de Wooldseweg, Van Leeuwenhoekweg en Leeghwaterweg

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 25 november 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage aan de receptie van het gemeentekantoor. Het bestemmingsplan en het raadsbesluit zijn ook digitaal te raadplegen via onze website www.winterswijk.nl→wonenenleven→ruimtelijkeordening→deelplannen.

U kunt het bestemmingsplan inzien bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. De openingstijden zijn op maandag 12.00 tot 19.00 uur en op dinsdag tot en met vrijdag 9.00 tot 17.00 uur. U kunt ook een afspraak maken via ons algemene telefoonnummer (0543) 543 543.

Gedurende de termijn kan beroep worden ingesteld bij Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Beroep kan ingesteld worden door degene die tijdig een zienswijzen hebben ingediend bij de gemeenteraad en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen. Het beroepschrift kunt u in tweevoud sturen naar Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de hiervoor vermelde beroepstermijn. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend, treedt dit besluit echter niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Burgemeester en Wethouders van Winterswijk.

Naar boven