stcrt-2009-17339-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Autorijschool Logtenberg Ommen Oost’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ommen maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Autorijschool Logtenberg Ommen Oost’ met bijbehorende stukken vanaf donderdag 19 november 2009 tot en met woensdag 30 december 2009 voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Chevalleraustraat 2 te Ommen.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op een perceel aan de Arriërveldsweg, op de hoek met de achteringang sportpark Westbroek. Het perceel maakt onderdeel uit van het kadastrale perceel gemeente Ambt Ommen, sectie O, nr. 3. Het ontwerpbestemmingsplan maakt de vestiging van een rijschool met woning op het betreffende perceel mogelijk. Het ontwerpbestemmingsplan en onderliggende stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar en beschikbaar op de website van de gemeente Ommen: www.ommen.nl, onder Inwoners, Beleidstukken, Ruimtelijke plannen.

Binnen de gestelde termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen bij de gemeenteraad indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gestuurd aan de gemeenteraad van Ommen, Postbus 100, 7730 AC Ommen. Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, T (0529) 45 91 78. In de zienswijzen moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijzen betrekking hebben.

Naar boven