stcrt-2009-17330-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Scholtenhagen-Watermolen’

Het college van Burgemeester en Wethouders heeft in haar vergadering van 10 november 2009 besloten het ontwerpbestemmingsplan ‘Scholtenhagen-Watermolen’ ter inzage te leggen. Dit bestemmingsplan heeft betrekking op het recreatiegebied Scholtenhagen-Watermolen ten zuiden van de kern Haaksbergen. Het plangebied Scholtenhagen-Watermolen wordt begrensd aan de noordzijde door de Eibergsestraat, aan de oostzijde door de Sonderenstraat, de percelen van v.v. H.S.C. ’21, de Atletiekvereniging Haaksbergen, de Scholtenhagenweg, de golfbaan, de korenmolenweg en de gronden van de paardenhouderij, aan de zuidzijde door de Schipbeek, Erve Bruggert en Recreatieterrein Buursebeek en aan de westzijde door Recreatieterrein ’t Stien’nboer, de Laarveldsweg en camping Scholtenhagen. Het gebied kenmerkt zich door zijn grote recreatieve en natuurlijke functie. Directe aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan vormt de actualisatie van het bestemmingsplan.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Scholtenhagen-Watermolen’ ligt met ingang van 19 november 2009 tot en met 30 december 2009 voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage. Het bestemmingsplan ligt ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis aan de Markt 3. Het gemeentehuis is geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en op dinsdag van 8.30 tot 18.00 uur.

Tevens zijn deze stukken beschikbaar gesteld voor raadpleging op de site van de gemeente Haaksbergen: www.haaksbergen.nl

Tijdens de ter inzage termijn kan een ieder reageren. Uw zienswijze kunt u indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 102, 7480 AC Haaksbergen. Tevens bestaat de mogelijkheid voor een mondelinge zienswijze. Hiervoor kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, Ruud Oude Moleman, telefoonnummer (053) 573 45 67.

Haaksbergen, 18 november 2009

Burgemeester en wethouders van Haaksbergen,

K.B. Loohuis,

burgemeester.

I.C. Seuters-Koopman,

secretaris.

Naar boven