stcrt-2009-17323-001.png Ontwerpbestemmingsplan Landgoed Ursula ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nieuwkoop maken bekend dat vanaf donderdag 19 november 2009 het ontwerpbestemmingsplan ‘Landgoed Ursula’ ter inzage ligt. Met het plan worden het vervangen van verouderde huisvesting, de overige herstructurering van de inrichting en de bouw van woningen mogelijk gemaakt.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Landgoed Ursula’ ligt gedurende zes weken, dus tot en met woensdag 30 december 2009 ter inzage bij de gemeentewinkel, Aardamseweg 4 in Ter Aar. Het is ook digitaal in te zien op www.nieuwkoop.nl (thema ‘wonen & bouwen’ onder ‘bestemmingsplannen’).

In de genoemde periode kunnen zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan ‘Landgoed Ursula’ schriftelijk of (op afspraak) mondeling kenbaar worden gemaakt bij de gemeenteraad van Nieuwkoop, Postbus 1, 2460 AA in Ter Aar. Afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) is van toepassing. Een zienswijze hoeft zich niet te beperken tot bezwaren, maar biedt ook gelegenheid voor vragen en opmerkingen.

Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken vragen wij u om uiterlijk een week voor de afloop van de termijn (uiterlijk 23 december) een afspraak te maken met Lucius Wytema, beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening en tevens contactpersoon voor het bestemmingsplan ‘Landgoed Ursula’, via telefoonnummer 0172-521 100.

Naar boven