stcrt-2009-17292-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Arnemuiden’

Burgemeester en wethouders van Middelburg maken bekend dat op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan Arnemuiden vanaf vrijdag 20 november 2009 gedurende zes weken (tot en met 31 december 2009) voor een ieder ter inzage ligt bij de vakbalie Ruimte, Kanaalweg 3. Het bestemmingsplan is tevens digitaal in te zien op onze website www.middelburg.nl onder wonen en leven/(ver)bouwen en onderhoud/bestemmingsplannen/actuele plannen.

Het plangebied Arnemuiden omvat de historische kern Arnemuiden, de wijk ’t Poldertje en de latere uitbreidingswijken ten noorden van het spoor.

Het ontwerpplan heeft als doel het onderbrengen van de 23 geldende bestemmingsplannen, herzieningen en uitwerkingen in één bestemmingsplan met één samenhangende, eensluidende en actuele juridisch planologische onderbouwing en regeling en heeft hoofdzakelijk een conserverend karakter. De belangrijkste functie binnen het plangebied is wonen met daaraan verbonden voorzieningen als onderwijs- en andere maatschappelijke voorzieningen, winkelvoorzieningen, groenvoorziening en wegen.

Gedurende genoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de raad van de gemeente Middelburg, Postbus 6000, 4330 LA Middelburg.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze binnen de genoemde periode is het noodzakelijk tijdig vooraf een afspraak te maken via telefoonnummer (0118) 67 52 85.

Middelburg, 18 november 2009

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven