stcrt-2009-17282-001.png Vaststelling Projectbesluit parkeervakken Neptunuslaan/Saturnuslaan te Oude-Tonge

Burgemeester en wethouders van Oostflakkee maken bekend, dat zij bij besluit van 20 oktober 2009 het projectbesluit parkeervakken Neptunuslaan/Saturnuslaan hebben vastgesteld. Het plangebied behelst de locaties van de Neptunuslaan en de Saturnuslaan in aansluiting op de Uranusweg te Oude-Tonge. Middels dit projectbesluit wordt de realisatie van 20 parkeervakken mogelijk gemaakt.

Dit projectbesluit ligt ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening van 16 november tot en met 28 december 2009 voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis.

Gedurende genoemde termijn kan door degene die zich tijdig tot het college van burgemeester en wethouders heeft gewend met een zienswijze, alsmede door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig met een zienswijze tot het college van burgemeester en wethouders te wenden, beroep worden ingesteld bij de rechtbank te Rotterdam.

Het beroepschrift dient binnen de genoemde termijn van terinzagelegging te worden ingediend bij de Sector bestuursrecht van de Rechtbank, postbus 50950, 3007 BL te Rotterdam. Tevens kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank.

Oude-Tonge, 12 november 2009

Secretaris,

J.T.M. Brouwer.

Wnd. burgemeester van Oostflakkee,

J. Heijkoop.

Naar boven