stcrt-2009-17227-001.png Openbare bekendmaking Ontwerpwijzigingsplan Abtswoude

Het college van burgemeester en wethouders van Midden-Delfland maakt bekend dat het ontwerpwijzigingsplan ‘2de wijziging (Zouteveenseweg 43) van het bestemmingsplan Abtswoude’ van vrijdag 18 september 2009 tot en met 29 oktober 2009, voor eenieder ter inzage heeft gelegen.

In deze planwijziging wordt de vergroting geregeld van de agrarische bouwstede aan de Zouteveenseweg 43 in Schipluiden.

Binnen de termijn van terinzageligging kon een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren brengen. Er is geen zienswijze naar voren gebracht.

Het college heeft daarom op 10 november 2009 besloten het voornoemde ontwerpwijzigingsplan(ongewijzigd) vast te stellen.

Het vastgestelde wijzigingsplan ‘2de wijziging (Zouteveenseweg 43) van het bestemmingsplan Abtswoude’ ligt gedurende zes weken,van maandag 16 november 2009 tot en met 28 december 2009, voor eenieder ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, ingang Keenenburgweg 55 in Schipluiden.

Het vastgestelde wijzigingsplan is gedurende de genoemde termijn van terinzageligging ook digitaal te raadplegen op www.middendelfland.nl → Bestuur & Beleid → Stukken ter inzage.

Een belanghebbende kan binnen de termijn van terinzageligging tegen het collegebesluit van 10 november 2009 schriftelijk beroep instellen bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Voorwaarde is wel dat hij een zienswijze omtrent het ontwerpwijzigingsplan heeft ingebracht, tenzij hem redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij dit niet heeft gedaan.

Een beroepschrift heeft echter geen schorsende werking. Dit betekent dat het besluit van het college in werking treedt daags na afloop van bovengenoemde beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn door de indiener van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Schipluiden, 12 november 2009

Burgemeester en wethouders van Midden-Delfland,

de secretaris,

P.T. Veenman.

De burgemeester,

A.J. Rodenburg.

Naar boven