stcrt-2009-17224-001.png Ontwerpprojectbesluit Vosse- en Weerlanerpolder

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hillegom maken bekend dat zij voornemens zijn om op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit vast te stellen. Het projectbesluit ziet op het realiseren van het natuurrecreatiegebied Vosse- en Weerlanerpolder en de nieuwbouw van manege Hillegom.

Op grond van artikel 3.11, eerste lid, van de Wro ligt het ontwerpprojectbesluit met bijbehorende stukken met ingang van donderdag 19 november 2009 tot en met woensdag 30 december 2009 (zes weken) voor eenieder ter inzage in de gemeentewinkel.

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken aan burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan burgemeester en wethouders van Hillegom, Postbus 32, 2180 AA Hillegom. Dit kan niet per E-mail.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze moet u een telefonische afspraak maken via telefoon: (0252) 537 222.

Van de mondelinge zienswijze maken wij een verslag.

Het plan is ook in te zien op de gemeentelijke website (http://www.hillegom.nl) (onder gemeentehuis/hillegom in ontwikkeling).

Naar boven