stcrt-2009-17207-001.png M.e.r. beoordeling Multifunctionele Accommodatie Bisonspoor

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 2 november 2009 de ‘Aanmeldingsnotitie beoordeling milieueffectrapportage M.F.A. Bisonspoor (20 augustus 2009, R-EBE/44)’ heeft vastgesteld en op grond van voornoemde notitie heeft besloten dat een m.e.r.-procedure in deze niet noodzakelijk is en dat derhalve geen milieueffectrapport opgesteld behoeft te worden.

Het besluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 13 november tot en met 24 december 2009 zes weken ter inzage. Een m.e.r. beoordelingsbeslissing wordt aangemerkt als een beslissing inzake de procedure ter voorbereiding van een besluit. In dit geval de vaststelling van het bestemmingsplan MFA Bisonspoor. Dit betekent dat op grond van artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht tegen de m.e.r. beoordelingsbeslissing geen bezwaar- of beroep mogelijk is. Tegen de vaststelling van het bestemmingsplan MFA Bisonspoor staat tzt wel beroep open bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit met bijbehorende stukken is raadpleegbaar via of ligt ter inzage op de volgende locaties:

  • Gemeentelijke Internetsite www.maarssen.nl → inwoners → bouwen en wonen → bestemmingsplannen → Multifunctionele Accommodatie Bisonspoor;

  • Klantenservice van de centrale balie tijdens de openingstijden van het gemeentekantoor.

Naar boven