stcrt-2009-17162-001.png Ontwerpprojectbesluit ‘Buitenzijde waterwoningen’

Toepassing artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn voor het project ‘Buitenzijde waterwoningen’ een projectbesluit vast te stellen. Het ontwerpprojectbesluit heeft betrekking op een gedeelte van het noordelijk deel van de woonbuurt De Watertuinen in de wijk De Groote Wielen te Rosmalen. Het ontwerpprojectbesluit voorziet in de realisatie van 3 drijvende woningen, die gesitueerd zijn aan 2 van de 3 te realiseren dammen, alsmede de aanleg van het uiteinden van de middelste en oostelijke dam en een klein deel van de centrale waterplas.

Het stedenbouwkundig plan voor het project ‘Waterwonen’ is gesitueerd op de bestemmingen ‘Water’ en ‘Wonen (gebieden I t/m VI - uit te werken)’ van het vigerende bestemmingsplan ‘De Groote Wielen’. Voor het gedeelte van het stedenbouwkundig plan, dat gesitueerd is op de uit te werken bestemming ‘Wonen (gebieden I t/m VI - uit te werken)’, is het ontwerp (partieel) uitwerkingsplan ‘De Watertuinen – waterwonen’ opgesteld. Voor het resterende gedeelte van het stedenbouwkundig plan, dat gesitueerd is op de bestemming ‘Water’, is het voorliggende ontwerpprojectbesluit opgesteld.

Het ontwerpprojectbesluit ligt met ingang van 16 november 2009 gedurende zes weken ter inzage in het Stadskantoor. Ook kunt u dit ontwerpprojectbesluit via de website www.s-hertogenbosch.nl raadplegen. Deze mogelijkheid wordt u ook geboden in het Stadskantoor.

Eenieder kan gedurende bovengenoemde termijn hieromtrent een zienswijze schriftelijk naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch. Ook kan eenieder mondeling een zienswijze naar voren brengen. Ingeval u hiervan gebruik wenst te maken, kunt u gedurende deze termijn een telefonische afspraak maken met de B. Tjiam van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw, tel. (073) 615 97 87.

Algemene informatie

Gemeente ’s-Hertogenbosch

Stadskantoor, Wolvenhoek 1, 5211 HH ’s-Hertogenbosch

Tel. (073) 615 51 55

E-mail: gemeente@s-hertogenbosch.nl

Website: www.s-hertogenbosch.nl

Openingstijden Stadskantoor:

  • maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur;

  • dinsdag- en donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

’s-Hertogenbosch, 13 november 2009

Naar boven