stcrt-2009-17160-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Roomburg, eerste partiële herziening’

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden maakt op grond van het bepaalde in artikel 3.8, eerste lid van de Wet ruimtelijke ordening en in samenhang met het bepaalde in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van maandag 16 november 2009 het ontwerpbestemmingsplan ‘Roomburg, eerste partiële herziening’ voor een periode van zes weken ter inzage ligt. Het plangebied is gelijk aan het plangebied van het bestemmingsplan Roomburg, dat wordt begrensd door de spoorlijn Leiden–Utrecht, het Rijn-Schiekanaal, een gedeelte van de Besjeslaan, de oneven zijde van de Hoge Rijndijk en de Willem van der Madeweg. Het ontwerpbestemmingsplan ‘Roomburg eerste partiële herziening’ zal de begripsomschrijving voor woonwagens in het bestemmingsplan Roomburg in juridisch opzicht actualiseren.

Zienswijzenprocedure

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Roomburg, eerste partiële herziening’ ligt vanaf maandag 16 november 2009 gedurende zes weken ter inzage in het atrium van het stadhuis (Stadhuisplein 1) en van het Stadsbouwhuis (Langegracht 72), maandag t/m vrijdag van 8.30–17.00 uur en in het stadhuis ook op donderdagavond van 17.00–20.00 uur.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn of haar zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling kenbaar maken bij de gemeenteraad. Een schriftelijke zienswijze moet u adresseren aan de Gemeenteraad van Leiden, Postbus 9100, 2300 PC Leiden.Het is ook mogelijk per e-mail te reageren. Een e-mailbericht kunt u sturen naar: sleutel@leiden.nl onder vermelding van ‘zienswijze Roomburg, eerste partiële herziening’. Een mondelinge zienswijze kan naar voren worden gebracht na voorafgaande afspraak door te bellen naar 071-516 5232.

Ingediende zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming over de definitieve inhoud van het bestemmingsplan.

Beschikbaarheid en te koop

De bestanden van het ontwerpbestemmingsplan ‘Roomburg, eerste partiële herziening’ zijn digitaal (in PDF)  beschikbaar op de website van de gemeente Leiden: www.leiden.nl/ruimtelijkeordening. Bij de informatiebalies van het stadhuis en Stadsbouwhuis is het ontwerpbestemmingsplan ‘Roomburg, eerste partiële herziening’ verkrijgbaar (boek € 15,–).

Informatie

Informatie kunt u inwinnen bij het Servicepunt Bouwen en Wonen, gevestigd in het atrium van het Stadsbouwhuis, Langegracht 72 in Leiden.

Openingstijden: maandag t/m donderdag van 9.00–16.00 uur, vrijdag tot 12.00 uur.

(e-mail : service.bowo@leiden.nl, telefoon : 071-516 5502)

Naar boven