stcrt-2009-17149-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘De Clomp’

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zeist maakt op grond van het bepaalde in artikel 3.8 eerste lid van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en in samenhang met het bepaalde in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat met ingang van 12 november 2009 het ontwerpbestemmingsplan ‘De Clomp’ voor een periode van zes weken ter inzage ligt bij de centrale informatiebalie in de publiekshal aan Slotlaan 20 te Zeist.

De openingstijden van de balie zijn: 08.00 uur–15.00 uur (ma. t/m wo.), 12.00 uur–20.00 uur (do.) en 08.00 uur–12.30 uur (vr.).

De bestanden van het ontwerpbestemmingsplan zijn ook digitaal beschikbaar op de website van de gemeente Zeist: www.zeist.nl/plannenenprojecten/zeist-west.

Het plangebied wordt begrensd door het riviertje de Grift in het noorden en de Griftlaan in het oosten. In het zuiden wordt de grens gevormd door de zuidrand van het parkeerterrein en wooncentrum Grote Koppel. De westgrens van het plangebied ligt tegen de maisonettewoningen en tussen de achterzijde van het winkelcentrum en de naastgelegen basisschool De Griffel.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijke of mondelinge zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan bij de raad kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden geadresseerd aan de Gemeenteraad van Zeist, t.a.v. afd. Publiek & Dienstverlening/sector Vergunningen. Postbus 513, 3700 AM Zeist. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht na een voorafgaande afspraak op telefoonnummer 030-6987 645.

Ingediende zienswijzen zullen worden betrokken bij de besluitvorming tot vaststelling van het bestemmingsplan.

Zeist, 11 november 2009

Burgemeester en wethouders van Zeist.

Naar boven