stcrt-2009-17121-001.png Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Marum

Het college van burgemeester en wethouders maakt ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat met ingang van 13 november 2009 het ‘ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Marum’, code NL.IMRO.0025.BPBG09BEHE1-OW01, gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Het plangebied wordt globaal gevormd door het buiten de bebouwde kommen gelegen grondgebied van de gemeente Marum. De dorpskommen en bedrijventerreinen zijn in afzonderlijke bestemmingsplannen geregeld en maken geen onderdeel uit van dit ontwerpbestemmingsplan. U kunt dit ontwerpbestemmingsplan dat bestaat uit de toelichting, de regels, de verbeelding (plankaart) en bijlagen met ingang van 13 november 2009 gedurende zes weken, dus tot en met 24 december 2009, inzien bij:

De gemeente Marum, Molenstraat 45, bureau BROM, geopend: maandag t/m vrijdag van 8.30−12.00 uur, (’s middags op afspraak) en op woensdagmiddag van 14.00−16.00 uur. Het bestemmingsplan is ook in te zien op internet: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/onder: bestemmingsplannen of op: www.marum.nlonder: bestuur en organisatie/actueel/projecten en plannen/bestemmingsplan buitengebied.

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij:

De gemeenteraad van Marum

Postbus 2

9363 ZG Marum

Onder vermelding van: 'zienswijze ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Marum'.

Ook kunt u uw zienswijze per e-mail indienen op het adres: buitengebied@marum.nl, eveneens onder vermelding van 'zienswijze ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Marum' en onder vermelding van uw adresgegevens.

Mondelinge zienswijzen kunt u binnen de genoemde periode indienen, nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met een van de medewerkers van het taakveld VRO, telefoonnummer 0594-641333.

Naar boven