stcrt-2009-17104-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Bestemmingsplan bedrijventerrein Zwartewater 2004, partiële herziening woonwagenkampje’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland maken bekend dat een ontwerp voor een partiële herziening van het bestemmingsplan bedrijventerrein Zwartewater 2004 is voorbereid met betrekking tot het gebied ‘woonwagenkampje’. Het betreft het gebied op de hoek van de Industrieweg en het Dijkwegje te Hasselt. Het bestemmingsplan wordt voorbereid om mogelijk te maken dat de bouwgrens van de betreffende percelen een aantal meters richting de dijk kan verschuiven.

Voor dit plan is vooroverleg gevoerd met een aantal partijen. Dit heeft geen reacties opgeleverd waardoor het plan moest worden aangepast. Omdat het slechts een kleine wijziging van de planologische situatie betreft, is geen inspraakprocedure gestart.

In het kader van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht in relatie tot artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerpbestemmingsplan met bijlagen gedurende zes weken ter inzage, met ingang van donderdag 12 november 2009.

Binnen de zes weken waarin de stukken ter visie liggen kan een ieder zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad van Zwartewaterland. Een schriftelijke reactie kunt u sturen naar het volgende adres:

Gemeenteraad van Zwartewaterland, Postbus 23, 8060 AA Hasselt.

Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen via 038-385 3050. De genoemde stukken kunnen worden ingezien in de omschreven periode bij de afdeling VROM, cluster Ruimtelijke Ontwikkeling in het gemeentehuis locatie Genemuiden. Het gemeentehuis is te vinden op Havenplein 1 en is op werkdagen van 8:30 tot 12:30 geopend. ’s Middags kunt u hier op afspraak terecht. Tevens zijn de stukken ook in te zien op de website van de gemeente: www.zwartewaterland.nl. De ingediende zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming door de gemeenteraad.

Burgemeester en wethouders van Zwartewaterland.

Naar boven