stcrt-2009-17100-001.png Ontwerpbestemmingsplan Raarhoeksweg 34 (IVOOR)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Raalte maken bekend dat vanaf donderdag 12 november 2009 tot en met woensdag 23 december 2009 het ontwerpbestemmingsplan Raarhoeksweg 34 (IVOOR) met bijbehorende stukken ter inzage ligt in de informatiehoek van het gemeentehuis, Zwolseweg 16 in Raalte.

Het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken zijn tevens te raadplegen op de website van de gemeente Raalte (www.raalte.nl).

Het plangebied ligt in het buitengebied, ten noorden van de woonwijk Raalte-Noord. Het plan voorziet in de realisering van een locatie ten behoeve van zorg, educatie en zorgwoningen. De relatie met het agrarisch leven vormt een belangrijk element. De functies waar het om gaat zijn onder meer begeleid wonen, dagbesteding, leerwerkplekken en kinderdagopvang. Dit bestemmingsplan regelt de juridisch-planologische mogelijkheid om het bovenstaande mogelijk te maken.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Raalte. Een schriftelijke zienswijze kan worden gestuurd naar de gemeenteraad van Raalte, Postbus 140, 8100 AC Raalte.

Een mondelinge zienswijze kan uitsluitend worden ingebracht via de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt met Robert Voeten, telefoon (0572) 347 826 (robert.voeten@raalte.nl).

In de zienswijzen moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijzen betrekking hebben.

Naar boven