stcrt-2009-17080-001.png Vaststelling bestemmingsplan Nieuwleusenerstraat 17 Cadzand

Burgemeester en wethouders van Sluis maken op grond van artikel 3.8, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 22 oktober 2009 het bestemmingsplan ‘Nieuwleusenerstraat 17 Cadzand’ heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan ‘Nieuwleusenerstraat 17 Cadzand’ voorziet in de juridisch planologische regeling voor een perceel gelegen aan de Nieuwleusenerstraat 17 te Cadzand en vervangt gedeeltelijk het bestemmingsplan ‘Kom Cadzand’.

Ter inzage

Het besluit van de gemeenteraad en het vastgestelde bestemmingsplan ‘Nieuwleusenerstraat 17 Cadzand’ liggen met ingang van 12 november 2009 voor een periode van zes weken tijdens openingstijden voor iedereen ter inzage op het gemeentehuis, afdeling Publiekszaken, balie VROM, Raadhuisplein 1 in Oostburg. De stukken zijn ook in te zien via de gemeentelijke website www.gemeentesluis.nl. Op verzoek kunnen de desbetreffende stukken buiten kantooruren worden ingezien. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met mevrouw A. de Feijter van de afdeling Omgeving, Economie & Vastgoed, tel. 0117-457 258.

Beroep

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan tegen het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door degene die tijdig een zienswijze heeft ingediend bij de gemeenteraad tegen het ontwerpbestemmingsplan alsmede door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig tot de gemeenteraad te wenden.

Tegelijkertijd kan binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. De werking van het besluit van de gemeenteraad wordt dan in ieder geval opgeschort tot de beslissing door de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak op dat verzoek is genomen.

Gemeente Sluis

Postbus 27, 4500 AA Oostburg

Tel. 0117-457 000

e-mail info@gemeentesluis.nl

website www.gemeentesluis.nl

Oostburg, 11 november 2009

Burgemeester,

J.F. Sala.

Wnd. secretaris,

M.M.M.F. de Schwartz.

Naar boven