stcrt-2009-17047-001.png Bestemmingsplan ‘Olland’ gewijzigd vastgesteld

De gemeenteraad van Sint-Oedenrode heeft op 24 september 2009 het bestemmingsplan ‘Olland’ gewijzigd vastgesteld.

Het raadsvoorstel en -besluit alsmede het bestemmingsplan met toelichting en bijlagen liggen met ingang van 12 november 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Burgemeester Wernerplein 1, Sint-Oedenrode. Het bestemmingsplan is ook digitaal raadpleegbaar op de website www.sint-oedenrode.nl

Het bestemmingsplan ‘Olland’ is een actualisatie van bestaande bestemmingsplannen die worden teruggebracht tot één bestemmingsplan. De wijzigingen die bij de vaststelling van het bestemmingsplan zijn aangebracht betreffen tekstuele wijzigingen, de toevoeging van begrippen, het vervallen van de eis dat een deskundige moet adviseren over de noodzaak tot mantelzorg, het benoemen van twee locaties waarop één woning mag worden gebouwd, en het benoemen van twee locaties met verruimde gebruiksmogelijkheden. Verder zijn voorschriften gecorrigeerd en zijn wijzigingen doorgevoerd in verband met zienswijzen die voor een deel gegrond zijn verklaard.

Tijdens de termijn kan door belanghebbenden tegen het bestemmingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Gelijktijdig met het indienen van het beroep kan een verzoek om voorlopige voorziening worden gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven