stcrt-2009-17044-001.png Vastgestelde bestemmingsplannen voor de aanleg van twee rotondes: Veenhuizerveldweg–Voorthuizerstraat Nijkerkerstraat–Van Geenstraat

De gemeenteraad heeft op 29 oktober 2009 de volgende twee bestemmingsplannen vastgesteld:

  • ‘Rotonde Veenhuizerveldweg−Voorthuizerstraat’;

  • ‘Rotonde Nijkerkerstraat−Van Geenstraat’.

De vastgestelde bestemmingsplannen liggen ter inzage van 12 november tot 24 december 2009 in het gemeentehuis bij de afdeling Bouwen, Ruimtelijke Ordening en Milieu.

U kunt de vastgestelde plannen inzien op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur. Op afspraak (telefoon 0341-359768) kunt u de stukken buiten de hiervoor genoemde uren en op donderdagavond inzien bij de receptie van het gemeentehuis. Voor het beantwoorden van eventuele vragen kunt u een afspraak maken via hetzelfde telefoonnummer.

De bestemmingsplannen zijn ook te bekijken op onze website (www.putten.nl → ‘direct naar’ → ‘bestemmingsplannen’).

Binnen de periode dat de vastgestelde bestemmingsplannen ter inzage liggen, kunnen belanghebbenden tegen (/een van) de bestemmingsplannen beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Alleen een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij zijn zienswijze niet bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, kan beroep instellen.

De bestemmingsplannen treden in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Voor het behandelen van een beroep en/of verzoek om voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven.

Naar boven