stcrt-2009-17019-001.png Gewijzigde vaststelling bestemmingsplannen ‘Guttecoven en Einighausen’, ‘Hof van Limburg’ en ‘Munstergeleen en Windraak’

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken ingevolge de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Sittard-Geleen de navolgende bestemmingsplannen ten opzichte van de betreffende ontwerpbestemmingsplannen gewijzigd heeft vastgesteld:

Bij het besluit van 1 oktober 2009 het bestemmingsplan ‘Guttecoven en Einighausen’. Dit bestemmingsplan omvat de genoemde kernen met uitzondering van het zuidelijkste deel van Einighausen.

Bij het besluit van 1 oktober 2009 het bestemmingsplan ‘Hof van Limburg’. Dit bestemmingsplan omvat het gebied dat globaal wordt begrensd door de Burg. Lemmensstraat, de Urmonderbaan, de Eglantier, de Bosweg en de Tulplaan.

Bij het besluit van 1 oktober 2009 het bestemmingsplan ‘Munstergeleen en Windraak’. Dit bestemmingsplan omvat de genoemde kernen.

Deze bestemmingsplannen hebben tot doel de bestaande situatie te voorzien van een actuele en adequate planologisch-juridische regeling.

De vaststellingsbesluiten en de bestemmingsplannen liggen met ingang van donderdag 12 november 2009 gedurende een termijn van zes weken ter inzage bij de stadswinkel aan de Markt 1 in Geleen. Daarnaast zijn de stukken in te zien op de website van Sittard-Geleen: www.sittard-geleen.nl.

Kies daar: actueel/nieuws, vervolgens: bekendmakingen/vergunningen, daarna: bestemmingsplannen wijzigingen/ontheffingen, en klik tenslotte op de naam van het betreffende bestemmingsplan.

Voor de genoemde bestemmingsplannen geldt dat tijdens de bovengenoemde termijn van terinzageligging een belanghebbende beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State kan instellen, indien hij tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad van Sittard-Geleen naar voren heeft gebracht of kan aantonen dat hij daartoe redelijkerwijs niet in staat is geweest.

Het beroep dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de raad van State (correspondentieadres: postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage). Het besluit treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde termijn van terinzagelegging. Het instellen van beroep schorst de werking van de besluit niet.

Degene die beroep heeft ingesteld kan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (correspondentieadres: postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage) verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Indien het verzoek tijdens de beroepstermijn wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking, voordat op het verzoek is beslist.

11 november 2009

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen.

Naar boven